Web Analytics Made Easy - StatCounter
Snhetta MAX IV Laboratory Unusual Structure t

Snhetta MAX IV Laboratory Unusual Structure t

<

Image Courtesy © ABML4

Image Courtesy © ABML4

snøhetta's MAX IV landscape design opens in sweden

Snøhetta's wave-inspired landscape blends land art with functionality

The mounded landscape surrounding the Snøhetta-designed MAX IV Laboratory in Lund, Sweden provides

Snøhetta · MAX IV Laboratory

snøhetta's MAX IV landscape design opens in sweden

MAX IV / FOJAB arkitekter + Snøhetta

Snøhetta · MAX IV Laboratory

The storage rings MAX II and MAX II were taken in use in 1996 and 2006. Today there are about 50 synchrotron light laboratories world-wide.

corrugated aluminum house for mother in sweden

Snøhetta · MAX IV Laboratory

Image Courtesy © ABML4

BIG, MVRDV, Snøhetta, aMDL Unveil Proposals for San Pellegrino Bottling Plant Competition

Blick in die Ausstellung „Snøhetta: Relations“ im aut mit der von Snøhetta realisierten

future building designs circular | Snøhetta envisions circular-shaped green structure for Max-Lab

Snøhetta · MAX IV Laboratory

MAX IV laboratory / Snohetta

Lascaux IV Caves Museum | Architect Magazine | Snøhetta, Montignac, France, Exhibit, Education, New Construction, Arts and Culture

Shaped landscape at MAX IV facility, by the architect bureaus Fojab and

Landezine

Image Courtesy © Snøhetta

Snøhetta's unique landscape design for the MAX IV Laboratory in Lund, Sweden, is based on a set of parameters to reduce ground vibrations from nearby ...

Snøhetta, Opernhaus, Oslo – © Trond Isaksen, Statsbygg Snøhetta, Lascaux IV ...

Snøhetta Chosen to Design Le Monde Headquarters in Paris, Courtesy of Snøhetta

Museum of Environmental Science, Guadalajara, Mexico © Snøhetta

... snøhetta completes undulating meadow landscape for swedish science park

Snøhetta

MAX IV Laboratory, Lund, Sweden

Model / Snohetta

A rendering of the Lofoten Opera Hotel (expected 2020)

Courtesy of Snøhetta

Snøhetta · MAX IV Laboratory

Snøhetta

Image Courtesy © Snøhetta and Fojab

Solobservatoriet Planetarium and Visitor Center. Snøhetta

Good vibrations: Snøhetta unveils landscape designed for MAX IV laboratory

Part of the completed facade of MAX IV with aluminium composite panels from Lindab.

SCIENCE VS NATURE IN THE GARDEN

Snøhetta, Lascaux IV – Centre International d'Art Parietal, Montignac (F) – © Luc Boegly + Sergio Grazia ...

SANAA selected ahead of Snøhetta to build new National Gallery of Hungary

SELECTED WORKS | The extension to the San Francisco Museum of Modern Art (2016)

The Next Great Public Spaces Will Be Indoors. Are Architects Prepared?, Oslo Opera

Snøhetta

Snøhetta

Landscape Architecture Projects 2016. Max IV ...

Herzog & de Meuron are upcycling a historic gasometer into a stunning residential tower

Lillehammer Art Museum. Snøhetta

1. The aluminium panels are placed in Plåtexpressen's specially developed assembly ...

Blick in die Ausstellung „Snøhetta: Relations“ im aut, „A House to Die in“ – © B&R ...

Snøhetta, SPF:a, Taylor Cullity Lethlean, and Hufton + Crow are among this week's winners

Schmidt Hammer Lassen Wins Competition for Mixed-Use Tower and Urban Plan in Stavanger,

The Bibliotheca Alexandrina (2001)

Michael Grimm

Gallery of Photos Released of Snøhetta's Recently Completed MAX IV Laboratory Landscape - 3

Snøhetta's unique landscape design for the MAX IV Laboratory in Lund, Sweden, is based

Page 1

Section Render

Experiences that can embrace everyday life and ease the stay of hotel guests, who may, for instance, ask for a hairstyling service or enjoy the ability of a ...

Snøhetta finalises Ryerson University's student learning centre in Toronto

Situation plan © Snøhetta

sleep among the treetops in snøhetta's floating cabin in sweden

Studio Jeppe Hein / Snøhetta

Designs for Europe¿s first underwater eatery have been revealed - and it¿s

Figure 4.5c - During construction August 2011

Gallery: Frank Lloyd Wright's Solomon R. Guggenheim Museum by Laurian Ghinitoiu ...

Image Courtesy © ABML4/Felix Gerlach

Eye candy: enjoy these freshly digitized, gorgeous contemporary photos of Southern California's finest midcentury modern architecture

Lascaux IV Cave | Snøhetta + Casson Mann

... in Piazza IV Novembre, known as the former “Philips Palace”, becomes a sophisticated decompression cell thanks to an unusual offer of urban experiences.

Ruukki added 3 new photos.

James Beard Public Market

Designing a Landscape for Longevity

Page 1

4. From the jig/assembly position, the panel is screwed in place in

Blick in die Ausstellung „Snøhetta: Relations“ im aut, „Nordic Room“ – © B&R ...

Allied Works' Grassinger & MAC Club's Rich discuss Providence Park expansion

The structure, Snohetta says, will ¿surface to lie against the craggy shoreline.

MAX IV laboratory / © Mikal Schlosser

Snøhetta · MAX IV Laboratory

This reverse pyramid is a green urban community in the skies of Paris

2016 Oslo Architecture Triennale Conference

The King Abdulaziz Center for World Culture (2017)

A Snøhetta-designed landscape takes shape around the MAX Lab IV particle accelerator

snøhetta uses red plaster-clad arches to delineate aesop store in london

In Snøhetta was commissioned for an office building on the west side of Oslo Central Station, on the city's harbourfront. The building's.

Michael Grimm

“Landscape Architecture as Necessity” conference at USC aims to “counter the onslaught of politically-correct eco-speak”

Ruukki added 4 new photos.

Snøhetta

A new park for Bridesburg on the banks of the Delaware

Providence_park_dar1_img_04

... Lascaux IV / Snøhetta + Casson Mann ...

Photo credit: MAX IV